diumenge, 25 de gener del 2015

Cros a Montblanc

Avui, 25 de gener de 2015, s'ha celebrat el tercer cros escolar de la temporada. S'ha corregut a Montblanc, en un circuit molt atractiu que s'estrenava i en un matí ventós i fred. Han participat una bona representació d'alumnes de la nostra ZER.

Donar l'enhorabona a tots els corredors que han anat fins a Montblanc i han corregut les curses. Han fet un gran esforç sobreposant-se a les condicions meteorològiques i corrent la cursa, que s'ha vist recompensat amb un profitós esmorzar i rebent l'obsequi d'unes medalles en reconeixement a la participació en les curses d'aquesta temporada. En especial felicitar a l'Smaïl de Vimbodí, que novament ha guanyat la seva cursa, aconseguint així un ple de victòries en les tres proves disputades.

A continuació deixem unes fotos del matí de cros.